fbpx

Όπως κάθε έτος, έτσι και φέτος στο τέλος του χρόνου, ο εκάστοτε Διοικητής θα βαθμολογήσει  το προσωπικό του, κατά τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς η βαθμολογία αυτή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το γεγονός ότι η βαθμολόγηση σας τις περισσότερες φορές δεν γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, αλλά υπεισέρχεται και η προσωπική υποκειμενική αντίληψη του κάθε Διοικητή, δημιουργεί αδικίες για σας.

Έτσι πολλές φορές παρατηρούμε απροσδόκητα υψηλές βαθμολογίες σε άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν και αντιθέτως χαμηλότερες βαθμολογίες σε άτομα που πρόσφεραν τα πάντα στην υπηρεσία στην διάρκεια του χρόνου.

Το παραπάνω γεγονός, με την διαπίστωση ότι κάθε ένας χαμένος βαθμός ισοδυναμεί και μεγάλο αριθμό μορίων, δημιουργεί μια ανισορροπία. Έτσι αν έχετε βαθμολογηθεί χαμηλά, βρίσκεστε να έχετε λιγότερα μόρια από άλλα άτομα, με υψηλότερες βαθμολογίες, τα οποία τελικά θα είναι πιο ευνοημένα λόγο μεγαλύτερης μοριοδότησης από εσάς, κατά την περίοδο του σχεδιασμού των μεταθέσεων.

Για σας όμως, δημιουργείται και ένα θέμα ηθικής τάξεως. Στελέχη με άψογο υπηρεσιακό παρελθόν, λαμβάνουν βαθμολογίες χαμηλότερες των επιδόσεων των, γεγονός που δημιουργεί αμφιβολίες και συναισθήματα αδικίας στο στέλεχος.

            Η συμβουλή μας είναι, αν νομίζετε ότι είστε αδικημένος, μην το παρακάμψετε. Η αναφορά αναβαθμολόγησης είναι δικαίωμά σας και δεν πρέπει να αφήνετε χωρίς να εξασκηθεί, στην περίπτωση που αδικήστε.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ή ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΠΙΑΣΑΤΕ……… ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ !!!

Έχουμε την εμπειρία και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σας βοηθήσουμε. Πάντα στην διάθεσή σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210-2445186 & 6983352282 ή αποστείλατε μήνυμα μέσω VIΒER στο κιν. τηλ. 6987318178 ή email a6983352282@eliasgritsis


0 σχόλια

Απάντηση