fbpx

………..ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ !!! ………

Είμαστε ενήμεροι για το πολύ σοβαρό το θέμα που έχει προκύψει με  τις αποστρατείες Υπαξιωματικών, λόγω αλλαγής υγειονομικής κατάστασης από την Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή του Κλάδου τους, μετά την έκδοση διαταγής από το Ανώτατο Συμβούλιο του κλάδου. Το θέμα αυτό εγείρει τεράστια νομικά ζητήματα που αφορούν αποζημιώσεις, αποδοχές και συντάξεις.

Συγκεκριμένα η αιτιολογία περί μη υπηρεσιακών αναγκών σε έναν κλάδο με υποστελέχωση δεν μπορεί να σταθεί σαν λόγος αποστρατείας.

Το Γραφείο μας αποφάσισε να υποστηρίξει τους παραπάνω θιγόμενους, με την κατάθεση προσφυγών-αγωγών για την αδικία που έχουν υποστεί. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την κάθε αδικία,  είναι η έμπρακτη δράση.

Έχουμε την εμπειρία, την γνώση και την θέληση να σας συμβουλεύσουμε, να σας συμπαρασταθούμε και να επιμεληθούμε τις επόμενες κινήσεις σας.

Ο κάθε ένας θιγόμενος – ενδιαφερόμενος, μπορεί να αποστέλλει τα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  militarylegalfirm@gmail.com, με την σημείωση ότι αφορά αποστρατεία λόγω ορίου ηλικίας.

Αλλιώς μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τα γραφεία μας στο 210-2445186 ή 6987318178


0 σχόλια

Απάντηση