fbpx

                                                       ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!! ΕΠΕΙΓΟΝ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ !!! ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ Η ΑΝΥΕ !!!

 Στο παρακάτω ιστορικό, θα διαπιστώσετε γιατί το κάθε Στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως ΠΥΞ, να μπορεί να αξιώσει  ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού απευθύνθηκε στο Γραφείο μας, διότι κρίθηκε από την ΑΝΥΕ ως ΠΥΞ (Προσωρινή Υπηρεσία Ξηράς), παρότι η ασθένεια του ήταν ανίατη.

 Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπόρεσε να καρπωθεί τα ευεργετήματα του Νόμου, που αφορούν τα Στελέχη ειδικής κατάστασης (ΜΥΞ,ΥΕ,ΥΓ,ΕΥ).

 Μετά από κατάλληλες ενέργειες και με την πλούσια τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο αυτό, υποβάλαμε αναφορά στο ΓΕΝ, στην οποία τεκμηριώναμε τους λόγους για τους οποίους η κρίση του Υπαξιωματικού από την ΑΝΥΕ ήταν ΛΑΘΟΣ (!!!).

 Ο επιτελής που χειρίστηκε την υπόθεση αντιλήφθηκε το πρόβλημα και έστειλε έγγραφο στην ΑΝΥΕ, λέγοντάς της ότι πρέπει να κρίνει σύμφωνα με τα θεσμικά κείμενα.

 ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΗΡΑΣ (ΠΥΞ) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!

 Με νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, η Βουλή ψήφισε τον Ν. 5018/2023, στον οποία βασίστηκε το Γεν και έκδωσε Διαταγή Μονίμου Ισχύος Φ.700/73 /222376/Σ.2287/03-04-23/ΓΕΝ/Β3/ΙΙΙ, στην οποία αναφέρεται συμπερασματικά ότι η ΑΝΥΕ μπορεί να γνωματεύσει ΜΟΝΟ τα εξής:

 α . Ικανός για την κατάσταση  της Ενεργού  Υπηρεσίας

β . Χορήγηση συνήθους  Αναρρωτικής  Άδειας .

γ . Χορήγηση Μακράς  Αναρρωτικής  Άδειας .

δ . Ανίκανος για τη στρατιωτική  υπηρεσία .

ε . Ανίκανος για τη Ενεργό Υπηρεσία Ικανός  για υπηρεσία γραφείου (ΥΓ).

στ . Ανίκανος  για την Ενεργό  υπηρεσία , ακατάλληλος  για υπηρεσία επί πλοίου  ή για υπηρεσία  της ειδικότητας του και κατάλληλος  για υπηρεσία  ξηράς ( ΥΞ) ή υπηρεσία  γραφείου  (ΥΓ).

 

Καλέστε μας για να μπορέσετε να αποζημιωθείτε!!!

 Με την εμπειρία μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ.: κινητό: 698-731-8178

σταθερό: 210-244-5186 / 210-2400384

Δνση: Λεωφ. Δημοκρατίας 29 – Αχαρνές – Αττική ΤΚ 13675

url: militaryconsultant.gr email: info@militaryconsultant.gr


0 σχόλια

Απάντηση