Το Γραφείο μας είναι στελεχωμένο από άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στον εν γένει τομέα. Υποστηρίζουμε θέματα που αφορούν εσάς και την Υπηρεσία, τα δικαιώματά σας εντός Στρατιωτικού και Νομικού πλαισίου και ότι άλλο σας απασχολήσει.

Αξιοποιώντας όλα χαρακτηριστικά, της σύγχρονη τεχνολογία, σκοπός μας είναι η αμεσότητα της επικοινωνίας μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο. Ο κάθε ένας από εσάς, για εμάς είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι σας απασχολεί. Σε μας θα βρείτε αρωγούς σας. Τα στελέχη μας, θα σας παρέχουν αδιάκοπα τις συμβουλές τους, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, όλη την εβδομάδα, οι οποίες σίγουρα θα σας βγάλουν από την τυχόν δύσκολη θέση που βρίσκεστε και θα επιλύσουν κάθε πρόβλημά σας.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

Το Γραφείο είναι στελεχωμένο με Δικηγόρους πλήρως καταρτισμένοι με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε ολα τα είδη του δικαίου .

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες είναι ολοι αναγνωρισμένοι στον χώρο τους και το σύνολο τους προσπαθούμε να είναι στελέχοι του σώματος τον δικαστικών πραγματογνώμων. Αμεσότητα στην επικοινωνία, αποτελεσματικότητα στη διεκπεραίωση. Τέλος, με την Ομάδα μας συνεργάζεται με πλειάδα διακεκριμένων επιστημόνων και επαγγελματιών, οι οποίοι συντελούν ώστε να πετυχαίνουμε ΠΑΝΤΑ τον επιδιωκόμενο στόχο μας.


ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
PROGRESS 100%

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η δημιουργία του Γραφείου μας, έχει σαν όραμα, την συμπαράσταση στον Ένστολο και ιδιαίτερα στον Στρατιωτικό, ο οποίος θα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση και θα χρειαστεί καθοδήγηση και βοήθεια

Κάθε ένας που θα εμπιστευτεί το Γραφείο μας αποκτά στο πλευρό του μια δυναμική ομάδα, η οποία θα δουλέψει για το συμφέρον του και θα του συμπεριφερθεί σαν να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Παράλληλα, με πνεύμα εξωστρέφειας στοχεύουμε με μεθοδικά και σταθερά βήματα, στο άνοιγμα των συνόρων μας στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών που μας προσφέρονται, ώστε μέσα από αυτές που αφορούν τον τελικό χρήστη, σε συνδυασμό με την τήλε – και, ασύρματη πληροφορική, να διαχειριστούμε το σύνολο των πληροφοριών σας, για να σας παρέχουμε υψηλής αξίας προσωποποιημένες υπηρεσίες.

Αρέσει σε %d bloggers: